Termeni si condiţii

1. INFORMATII DESPRE SITE Acest site este proprietatea NET TRADING SRL cu sediul social in Bucuresti, Strada Ritoride, Nr. 2, Sector 5, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti J40 /8020 /1997, CUI RO9854554, capital social subscris varsat de 1000 lei.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR Utilizarea site-ului, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet. NET TRADING SRL isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. DREPTURILE DE AUTOR Informatiile publicate apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii NET TRADING SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

4. INCHEIEREA CONTRACTULUI Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul/clientul este de acord cu termenii, conditiile si modalitatea de comunicare utilizata de societatea NET TRADING SRL – administrator site -, respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului/acceptarea comenzii are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta comanda consumatorului / cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea NET TRADING SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. Ofertele si preturile afisate pe site sunt valabile maxim 12 ore. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, date de facturare) in cazul in care comanda a fost acceptata. Toate informatiile / modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5. LIVRARE SI EXPEDITII

Termenul nostru de livrare este EXW franco depozit Bucuresti. La cererea expresa a clientului, putem expedia in numele acestuia cu unul din curierii sub contract sau oricare altul, conform optiunii si cererii exprese a cumparatorului. Tariful afisat in comanda este orientativ si se aplica in reteaua respectivului curier. Km suplimentari se taxeaza. Va rugam asigurati-va ca adresa de expeditie este in aria de acoperire, iar daca nu, care este cuantumul de plata pentru Km. suplimentari. Noi va vom informa deasemenea in astfel de cazuri.

6. LIMITARE RASPUNDERE Site-ul, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor. Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului, in tot sau in parte.

7. ACCEPTARE COMANDA Site-ul administrat de NET TRADING SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, site-ul isi rezerva dreptul de a nu accepta comanda respectiva fara o notificare prealabila. NET TRADING S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, NET TRADING SRL are dreptul de a nu accepta comanda Cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: - preturile afisate pe site-ul sunt rezultatul unei erori materiale; - produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc; - tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului; - datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

8. GARANTII Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Atentie! Toate echipamentele asociate sistemelor de securitate (alarme, supraveghere video...etc.) se supun prevederilor legii 333/2003 si pot necesita, dupa caz, instalare autorizata sau respectarea unor norme. Studiati prevederile legale.

Sistemele de alarmare se monteaza exclusiv la interior, camerele se monteaza protejat de intemperii sau conform gradului de protectie IP daca acesta exista. Nu fac obiectul garantiei camerele inundate avand un grad de protectie neprecizat clar sau mai mic de IP67. Mentiunea "de exterior" nu substituie un anumit grad de protectie.

Garantia nu este deasemenea aplicabila in cazul atacurilor informatice. Orice dispozitiv hardware care ruleaza un sistem de operare, oricare ar fi acesta si este conectat la internet poate fi victima unui atac informatic. Nu are importanta ca este vorba despre un calculator, DVR, NVR, camera IP, televizor sau orice altceva. Desi fabricantii fac eforturi astfel incat dispozitivele sa fie cat se poate de sigure, nu exista protectie 100%. Este datoria utilizatorului de a securiza reteaua prin folosirea de programe antivirus unde este posibil, routere dotate cu firewall sau orice alte metode adecvate. Vom acorda suport in aceste situatii, in masura posibilitatilor, in colaborare cu fabricantul.

O alta situatie in care garantia nu este aplicabila este update-ul esuat de firmware. Efectuati update numai daca sunteti familiarizati cu aceasta procedura si daca ati verificat cu atentie versiunea de fisier pe care doriti sa o incarcati cu vanzatorul sau producatorul. Evitati update-urile wireless. Un update esuat poate conduce la distrugerea iremediabila a produsului.

Durata medie de utilizare a produselor este de 24 de luni. Garantia se va acorda la sediul vanzatorului, firma NET TRADING SRL din Str. Ritoride Nr.2, Sector 5, Bucuresti. La solicitarea de garantie se va trimite produsul la adresa mentionata, prin curier, cu plata la destinatie. Costul pentru returnarea produsului revine deasemenea vanzatorului. Termenul pentru rezolvarea reclamatiilor in termen de garantie este de 15 zile maxim, interval in care produsul va fi reparat sau inlocuit, dupa caz. Durata cat produsul a fost indisponibilizat se adauga la termenul de garantie. Prevederile certificatului de garantie nu pot si nu vor influenta drepturile consumatorului conferite prin lege.

9. LITIGII Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului NET TRADING SRL, respectiv Judecatoria Sector 5 Bucuresti. Persoana desemnata de firma pentru negocierea litigiilor este Anemona Crisan - marketing@nettrading.ro.

10. PROTECTIA DATELOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de NET TRADING SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

11. CUM SE FACE RETURUL

Orice retur trebuie anuntat prealabil si aprobat.

1. Personal, la sediul firmei NET TRADING SRL.

2. Prin serviciul de curierat agreat. Dupa aprobarea FORMULARULUI DE RETUR, vei fi notificat prin e-mail asupra cererii. Te rugam ca in momentul expedierii sa mentionezi pe documentul de transport numarul de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la pct.2);

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata in cazul in care nu au fost achitate.

12. CONDITII GENERALE PENTRU RETUR

- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. - Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. - Produsul returnat trebuie să fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor. Certificatul de garantie emis de NET TRADING SRL se regaseste in e-mail-ul transmis in urma facturarii si nu este necesara atasarea lui. - In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a retine o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. - In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

13. Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii: a. Produse aduse pe “comandă specială” (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandate de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul actual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca unul sau mai multe dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.) b. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat; c. Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului sunt deteriorate sau lipsesc; d. Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate; echipamente nefunctionale ca urmare a unor update-uri de firmware esuate datorate cumparatorului. e. Echipamentele protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software;

Nota: In cazul in care produsul nu se incadreaza in conditiile mentionate mai sus, acesta va fi returnat catre expeditor, taxa de transport fiind suportata de acesta. De asemenea, daca produsul a fost expediat fara a se obtine in prealabil un numar de retur, sau prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, transportul inapoi va fi suportat de catre client.

 

14. DREPTUL LA RETRAGERE

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

 

15. RAMBURSAREA SUMEI ACHITATE Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii NET TRADING SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. NET TRADING SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care NET TRADING SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 

16. EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

Pentru a informa NET TRADING SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze FORMULARUL DE RETURNARE PRODUS.

 

17. REGULAMENT / TERMENI SI CONDITII PENTRU PROMOTII

Atentie! Pentru a beneficia de promotii sau progame de fidelizare trebuie sa inregistrati un cont. Promotiile de orice fel, fiind gestionate automat nu pot fi aplicate comenzilor cu finalizare rapida, ce nu memoreaza datele clientului. Articolele aflate in categoria "Oferte speciale" nu pot face obiectul unor alte reduceri de pret.

NET TRADING SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr.1890 din 14/02/2014.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, NET TRADING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre NET TRADING SRL numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR)

Ce tipuri de date personale colectam

NET TRADING SRL colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, IP, cookies etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii a acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre NET TRADING SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii sau alti colaboratori.

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor), marketing si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

a. crearea unui cont pe site

b. achizitionarea unui produs de pe site

c. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 

d. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 

e. Returnarea produselor

f. Asigurarea serviciilor de suport clienti

Informatiile colectate de catre NET TRADING SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre NET TRADING SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori, care indeplinesc la randul lor conditiile GDPR, cum sunt:

 

- Servicii de marketing

- Servicii de cercetare de piata si sondare

- Servicii de plata

Pentru a va tine la curent cu promotiile si ofertele noastre, putem trimite periodic mesaje de informare de tip: e-mail, SMS, mobile push sau webpush, continand informatii de promovare a produselor pe care le-ati vizualizat sau pe de care sunteti interesat (ex: le-ati adaugat in cos), precum si alte comunicari de genul sondajelor sau cercetarilor de piata.

In oricare dintre aceste cazuri vom cere consimtamantul dvs in prealabil.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site adresa sa de e-mail, efectuand o achizitie sau abonandu-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date dezabonandu-se. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

 

Conform Legii in vigoare, clientul are urmatoarele drepturi:

 

- dreptul la informare si acces la datele dvs

 

- dreptul la transparenta informatiilor si a comunicarilor 

- dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

- dreptul la portabilitatea datelor

- dreptul la opozitie

- de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat 

- dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei noastre, str. Ritoride Nr.2, Sector 5 Bucuresti 050205, sau prin e-mail la adresa office@nettrading.ro.

Colectarea datelor de tip cookies este necesara pentru feedback-ul asupra modului in care sunt utilizate site-ul de catre utilizatori, astfel incat sa putem adapta si eficientiza experienta de navigare. Mai multe informatii despre cookies AICI.

 

Stocarea datelor

Luam toate masurile si facem toate eforturile pentru ca datele dvs sa fie stocate in siguranta, accesibile doar cand sunt necesare unor actiuni in cadrul companiei. Transmisia datelor dvs se face prin sisteme criptate (SSL), iar platile online sunt securizate la cel mai inalt nivel.

Vom pastra datele dvs atat timp cat aveti cont pe site. Puteti cere oricand stergerea acestor date sau inchiderea contului, insa ne vom rezerva dreptul de a pastra unele date conform prevederilor legale.

NET TRADING S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare nr.1890 din 14/02/2014.

NET TRADING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane. 

NET TRADING S.R.L. si site-urile pe care le detine si nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestor site-uri, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Garantii si exonerarea de raspundere
Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Vanzatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Vanzatorul nu este raspunzatoar de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispozitia Vanzatorului de catre furnizori si preluate ca atare. Produsele pot suferi modificari fara notificare prealabila.
Informatiile incluse pe site au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.