CATEGORII

Filtrare după

Categorii
Categorii
Disponibilitate
Disponibilitate
Marca
Marca
Rezolutie
Rezolutie
Numar canale
Numar canale

Cauta in blog

XVR - DVR hibrid-pentabrid cu functie NVR - 1CCTV.ro

XVR

Inregistratoarele pentru camere de supraveghere se regasesc sub diferite tehnologii. Este important ca la alegerea DVR-ului potrivit sa tineti seama de sistemul pe care il aveti sau pe care doriti sa il construiti. Trecerea de la tehnologia analogica la tehnologia HD a atras dupa sine dezvoltarea de echipamente care sa ajute la imbunatatirea sistemului de supraveghere. DVR-ul hibrid sau XVR este solutia cea mai sigura pentru situatia in care detineti atat camerele de tehnologie CCTV, cat si camere HD, fie ca este vorba despre camere AHD, HDCVI, Turbo HD sau camere IP. Avantajele oferite de XVR-uri sunt multiple. Un XVR se caracterizeaza prin posibilitatea de a conecta la el doua sau mai multe tehnologii, fiind cunoscut ca hibrid, tribrid, pentabrid. Daca aveti camere de supraveghere CCTV si doriti sa le pastrati, insa aveti nevoie de un alt DVR, atunci puteti opta pentru unul hibrid sau pentabrid care va permite in orice moment si conectarea altor camere, in functie de tehnologia echipamentului de inregistrare. Daca achizitionati un XVR AHD, atunci puteti conecta la el atat camere AHD, cat si camere analogice, dar si camere IP. Urmand acelasi principiu, daca va orientati catre un DVR HD-CVI, atunci la el veti putea conecta atat camere HD-CVI, cat si analogice si/sau IP. Aceasta este solutia de compromis in momentul in care doriti sa va schimbati intregul echipament, insa nu dispuneti de suma necesara inlocuirii completa a acestuia. Orice inregistrator suporta cel putin un HDD de o capacitate maxima cuprinsa intre 4TB si 6TB. Functiile oferite sunt echivalente cu ale unui DVR sau NVR standard, in sensul in care puteti selecta rezolutia dorita pentru inregistrare, pentru vizualizare, pentru redare, puteti urmari evenimentele stocate pe HDD in orice moment, include functie de detectie la miscare, functie potrivita in special zonelor in care nu prea exista miscare, ajutand la economisirea spatiului pe HDD, DVR-ul inregistrand numai cand simte miscare. Optati pentru XVR de 4 canale, XVR de 8 canale, XVR de 16 canale. Rezolutiile suportate pornesc de la 1MP sau 2MP si ajung pana la 5MP si chiar 8MP, astfel puteti conecta camere AHD, HDCVI sau IP si obtineti o calitate a imaginii extrem de buna.

(5/5) din 1 rating
DVR Hikvision Turbo HD 4 canale DS-7104HQHI-K1; rezolutie 3MP;seria4.0;canale audio: 1 IN/1 OUT; Compresie Video:H.265+/H.265/H.264+/H.264;Suporta 1 ch IP/ 4 MPRezolutie Inregistrare: 3 MP@15fps( doarpeCH01)/1080p/720p/VGA/WD1/4CIF/CIF@15fpsIn mod 1080p L

(5/5) din 1 rating

H.265 Pro+/H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264 encoding for the main stream, and H.265/H.264 for the sub-stream of analog cameras. Self-adaptive HDTVI/HDCVI/AHD/CVBS signal input. Up to 4 MP lite resolution for recording. Supports real-time 1080p lite and when enabled, the image effect is similar with 1080p. Long distance transmission over UTP and coaxial cable: max. 800m for 1080p and 1200m for 720p HDTVI signal. 4-ch synchronous playback.